Mapa sajta | Linkovi | Dokumentacija
 
  permark.rs  
 
Pocetna O nama Misija Vesti kontakt  
 

O nama

Poljoprivredno preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge “PERMARK” doo Kula ulica M. Tita 87 osnovano je dana 21.02.2005.god. i kao takvo registrovano u Agenciji za privredne registre.

Osnivač firme “PERMARK” doo je G-din Ljubo Perišić. U svom sastavu firma ima 25 stalno zaposlenih radnika.

Delatnost se bazira na gajenju žita i drugih useva i zasada, pružanju poljoprivrednih usluga, kao i otkupu poljoprivrednih proizvoda od drugih pravnih i fizičkih lica.

“PERMARK” doo obrađuje 458 ha obradive zemlje uzete u zakup i 128 ha zemljište u državnoj svojini.

U svom vlasništvu “PERMARK” doo Kula poseduje najsavremeniju mehanizaciju koja omogućava nesmetano obavljanje delatnosti.

Kao što je navedeno u osnovnoj delatnosti “PERMARK” doo bavi se proizvodnjom žitarica (pšenica i ječam), suncokreta, soje, kukuruza, šećerne repe, paštrnaka koje plasiramo na domaće i strano tržište.

Najveći kupci naših proizvoda su: MK group Novi Sad, Apatinska pivara Apatin, Žito Media Kula, fabrika šećera Crvenka kao i inostrani kupci Melnice Kadino Skoplje i drugi.

Planovi firme za budućnost su kupovina obradive zemlje, modernizacija mašinskog parka, izgradnja modernih plastenika u cilju povećanja proizvodnje povrća, podizanje voćnjaka, kupovina mašina za preradu žitarica kao I konstantno probijanje na domaće I strano tržište.

Kao firma locirani smo u Crvenki u ulici M. Tita 87 (sedište firme) I kruščićki put bb (ekonomija) gde nam je smeštena I sva mehanizacija kojom raspolažemo.I Buducnost I Raper I Fabrika Stocne Hrane I
Copyright by Permark d.o.o. © All Rights Reserved
Designed and developed by Crvenka Net 2007.